Зала Витоша

ВИТОША Парк Хотел представя своята нова и най-голяма зала, предоставяща до 280 седящи места и възможност за няколко типа аранжиране, както и обособяване на две по-малки зали с капацитет съответно 170 и 90 места
Базата е проектирана да обезпечи по-мащабни прояви от национален и международен мащаб като конгреси, симпозиуми, конференции, културни събития и др. 
Намира се в самостоятелна нова сграда в непосредствена близост до хотела. Разполага с обширно лоби с бар, предлагащо възможност за сервиране на кафе паузи и лек работен обяд.

Просторна зала с отличен достъп на слънчева светлина, опции за затъмнение и зонирано изкуствено осветление по целия таван. Комбинация от мрамор и дърво в стилен бежов и кафяв цвят и класическо бяло са доминиращата тема в интериора, предназначен да придава изисканост и деловитост на всяко мероприятие. 

DSC_2722x3

Местоположение

Намира се в самостоятелна нова сграда в непосредствена близост до хотела. Разполага с обширно лоби с бар, предлагащо възможност за сервиране на кафе паузи и лек работен обяд.
Посетителите имат възможност да се възползват пълноценно от откритото пространство пред залата на ниво партер с директен достъп и гледка към парка, както и комфортни зони с мека мебел или високи маси за кафе-пауза, лек обяд или коктейл в лоби.

Оборудване

Специално внимание е вложено в избора на мебели, които да предоставят постоянен и осезаем комфорт при събития с по-дълга продължителност.
В помещението има климатизация и вентилация. Залата е оборудвана с мултимедийна и озвучителна техника.

Съобразно темите и мащаба на проявите, допълнително могат да бъдат осигурени:

  • Многоканални уредби за симултанен превод;
  • Дискусионни и безжични микрофони;
  • Аудио и видео запис;

DSC_2727x3

Бизнес услуги

Предлагат се всички традиционни удобства и иновационни подходи, които биха могли да улеснят и усъвършенстват деловите Ви начинания.

Вие разполагате с:

  • Персонален асистент-специалист за общата подготовка или детайлите при провеждане на събитието
  • Постоянно присъствие на специалисти за техническата поддръжка на проявата
  • Високоскоростен интернет. 
  • Широка гама компютърни услуги като печат, копиране, сканиране, ламиниране, изпращане и получаване на факс и др. са възможни в Бизнес центъра на хотела.

Условия

Капацитет до 280 човека театър / 300 човека коктейл.
Размер на залата 22 м х 13 м.
 


Като част от своята генерална политика за подобряване качеството на услугите и осигуряване на специална грижа за клиента, ВИТОША Парк Хотел има разработени различни промоционални пакети и специални предложения за постоянни и корпоративни клиенти. За повече информация, бихте могли да използвате формата за запитвания.