Конферентен център

Зала Витоша

Зала Витоша е най-голямата зала в конферентния център на Парк Хотел Витоша. Общият ѝ капацитет от 280 места я прави подходяща за мащабни по характер бизнес мероприятия – конференции, конгреси, симпозиуми, обучения и семинари за големи групи. Залата е просторна, с отличен достъп до слънчева светлина. Има възможност за затъмнение и зонирано изкуствено осветление по целия таван. Позволява подредба тип киносалон, класна стая и П-образно.
Залата е с площ 290 кв.м. Пространството може да бъде разделено на две зали с капацитет съответно 170 и 80 места.

Намира се в самостоятелна сграда, разположена в близост до хотела. За вас и вашите гости може да предложим кафе пауза и работен обяд, които да сервираме в обширното лоби. На ваше разположение са комфортни зони с мека мебел или високи маси за кафе пауза, лек обяд или коктейл. Може да се възползвате и от откритото пространство пред залата на ниво партер с директен достъп и гледка към парка.

Базово оборудване

Залата е отлично обзаведена, със самостоятелна вентилация и климатизация. Оборудвана е с флипчарт, мултимедийна и озвучителна техника. При заявка може да предложим още:

• Дискусионни и безжични микрофони
• Кабини за симултанен превод
• Аудио и видео записи
• Мултимедийна презентационна техника
• Техническа поддръжка

Бизнес услуги

Ще обсъдим предварително всички детайли, свързани със събитието, а по време на мероприятието може да разчитате на съдействие от специалист-техник. Зала Витоша е високоскоростен интернет.

Средни конферентни зали

За вашето бизнес събитие Парк Хотел Витоша отдава три средни конферентни зали под наем. Всяка от залите от този тип се простира на площ от 70 кв.м и може да посрещне до 60 души. Отлично оборудвани са за презентации, семинари, работни срещи, обучения за малки групи.
Трите зали са по 70 кв.м. Позволяват подредба тип театър с максимален капацитет 60 души, тип класна стая – в такъв случай могат да посрещнат до 40 души, и П-образно – тогава са подходящи за максимум 20 гости. 

Средните по големина конферентни зали се намират в сградата на Парк Хотел Витоша, на втория етаж на хотела. В близост до тях са разположени зона за пушачи и конферентен бар, в който сервираме ободряващо кафе, студени напитки и лек обяд по време на събитията. Глътка свеж въздух може да вземете и в откритата градина с много зеленина. Всичко това ги прави перфектен избор, ако търсите конферентни зали София.

Базово оборудване

Всяка зала е отлично обзаведена, за да гарантираме успешно протичане на бизнес събитията. Залите разполагат с климатик, флипчарт, екран, мултимедия. След заявка от ваша страна може да осигурим още:

• Дискусионни и безжични микрофони
• Кабини за симултанен превод
• Аудио и видео записи
• Мултимедийна презентационна техника
• Техническа поддръжка

Бизнес услуги

Гарантираме ви съдействие от асистент-специалист при организирането и при провеждането на събитието. Нашият екип ще се увери, че всеки аспект от вашето бизнес мероприятие ще протече гладко. Високоскоростен интернет също е на ваше разположен в средните конферентни зали в Парк Хотел Витоша.

Малки конферентни зали

Ако търсите зала за събития София с капацитет до 30 места, малките конферентни зали в Парк Хотел Витоша са подходящ избор. На територията на хотела са разположени 6 зали, всяка от които с 30 седящи места и площ 49 кв.м. Подходящи са за фирмени обучения, работни срещи, презентации, интервюта, уъркшопи. Интериорът е решен в тонове на светло дърво. Залите позволяват гъвкава подредба според вашите предпочитания и броя участници – тип класна стая, заседателна зала, П-образно и Г-образно. 

Залите предлагат изглед към открита вътрешна градина. Разположени са на втория етаж на хотела, до конферентен бар и бизнес центъра. Може да сервираме кафе или лек обяд, като се съобразим с програмата на вашето събитие. В непосредствена близост има и открита зона за пушачи.

Базово оборудване

Малките зали разполагат с климатик, флипчарт, екран, мултимедия. При предварителна заявка може да осигурим още:

• Дискусионни и безжични микрофони
• Кабини за симултанен превод
• Аудио и видео записи
• Мултимедийна презентационна техника
• Техническа поддръжка

Бизнес услуги

Залите са с високоскоростен интернет, а асистент-специалист ще ви помогне при планирането и организирането на събитието. По време на мероприятието също ще може да разчитате на съдействие и помощ от негова страна.
Залите могат да посрещнат до 30 души при подредба тип театър. Максималният капацитет при подредба тип класна стая е 20 гости, а П-образна подредба позволява настаняване на максимум 15 души.

VIP зала

VIP залата е предназначена за събития и срещи на високо равнище в камерен формат. Капацитетът ѝ е 11 места, което я прави особено подходяща за провеждане на бизнес срещи, делови разговори, интервюта, презентации в малки групи.

Залата се намира на втория етаж в Парк Хотел Витоша. Предлага пълния набор от услуги и удобства, за да гарантираме пълноценна работна атмосфера.

Базово оборудване

Общо 11 удобни кожени кресла тип президентски стол са разположени около маса от масивно дърво и стъкло. Ненатрапчиво осветление фиксира зоната за напитки и работния кът. Естествена светлина влиза директно през големи прозорци, а осветителните тела осигуряват допълнителна светлина в късните часове на деня. Залата разполага с климатик и LCD телевизор. Има кафе машина Lavazza (за капсули) и малък хладилник, в който ще откриете напитки, с които да се освежите.

Бизнес услуги

Асистент-специалист ще ви окаже съдействие в общата подготовка и по време на самото събитие. Залата е с високоскоростен интернет.

Допълнително, след заявка от ваша страна, може да осигурим още:

• Дискусионни и безжични микрофони
• Кабини за симултанен превод
• Аудио и видео записи
• Мултимедийна презентационна техника
• Техническа поддръжка

Изпратете запитване