Спортен център

За тези, които искат да поддържат добър тонус и спортна форма, на разположение е модерна фитнес зала. Тя е проектирана така, че да съчетае отлични условия за спорт с нашите високи изисквания за безопасност. Фитнес центърът е климатизиран и оборудван с уреди на престижната световна марка Panatta X-pression. Ще откриете всичко необходимо за пълноценна кардио или силова тренировка. Намира се в удобна близост до останалите обекти от спортни център и заведенията за освежителни напитки.

Басейн

Голям по размери и модерен като визия, вътрешният басейн бързо ще се превърне в любимото ви място за отмора и разхлада.
Приглушена светлина, тиха музика и зелена декорация с бамбукови акценти допълват концепцията за пълен релакс и спокойствие. Без значение какво е времето навън, ще ви предложим възможност да се отдадете на наслада.

През летните месеци, когато навън температурите се покачват, басейнът е чудесен избор за забавления. През зимата може да съчетаете плуване със спа релакс, като посетите още сауна парка и релакс зоната. Професионални инструктори по плуване предлагат целогодишно индивидуални и групови занимания.

Носенето на плувна шапка е задължително. В случай че не разполагате с такава, може да закупите и на място. Предлагат се и комбинирани промопакети за ползване на басейн, сауна, парна баня и фитнес. 

Водна аеробика

Комплекс от ритмични упражнения, които се изпълняват в басейн – това е водната аеробика. Съчетайте фитнес, плуване и забавления в Парк Хотел Витоша с Клуб по водна аеробика “Мария Шпицер”. Тренировките се извършват по график и с помощта на уреди.

Фитнес

Помещението е решено в материали, които не задържат прах и осигуряват здравословна среда за тренировка. Специално внимание отделихме и на подовата настилка. Избрахме такава, която гарантира защита срещу подхлъзвания, минимален шум при силни натоварвания и издръжливост на интензивни движения.

Лека музика на фон ще създаде приятна обстановка за спорт. Има възможност да използвате и LCD телевизор. Професионални фитнес инструктори могат да изготвят специално за вас индивидуална тренировъчна програма и хранителен режим.

Фитнес в Парк Хотел Витоша
Е-фит тренировки в Парк Хотел Витоша

Е-фит процедури § тренировки

Не са необходими изтощаващи тренировки, за да постигнете добра форма. EMS тренировките и заниманията ви помагат да изглеждате страхотно и да се чувствате добре в тялото си. Само две тренировки по 20 минути седмично са достатъчни, за да изгорите излишните мазнини, да стегнете и оформите фигурата си, да облекчите болките в кръста и гърба. Е-фит е с награда “Фитнес на годината” в категория “Иновация във фитнеса” две поредни години (през 2014 и 2015). Програмата е подходяща за всеки, независимо от пол, възраст и физическа подготовка. В цената за тренировка са включени личен инструктор и тренировъчни дрехи (трико).

Тенис на корт

Скрити във външна градина и в близост до заведенията, тенис кортовете Grand Slam са перфектното място за спортни предизвикателства. Ако обичате тенис или търсите здравословна доза адреналин, не пропускайте да направите тренировка по тенис на корт. Независимо дали сте начинаещ или опитен тенисист, тук ще откриете отлични условия да се насладите на играта да подобрите уменията си.

Трите корта са с различна настилка – с червена и HAR TRU. Тенис кортовете са отлично осветени през всички сезони. През лятото са открити, а през зимата – два от тях са закрити. Поддържа се висока температура в балона – най-висока за цялата страна. Може да изберете и обучение с треньор.

Тенис корт София - Витоша Парк Хотел
Тенис корт в София - Витоша Парк Хотел

За информация и

Резервации

Свържете се с нас, ако имате въпрос или желаете да запазите час за вашата тренировка.
Екипът ни ще изготви оферта, отговаряща на вашите изисквания, и ще се съобрази с всеки детайл.

Тенис на корт

+359 892 299 787

Е-фит процедури

+359 878 712 701