Стандартна стая

Галерия снимки

Предишна
Следваща
Климатик
Фризьор
Лоби бар
Фитнес
Басейн
Rent-a-car

Стандартна стая

Класическо удобство със свежи комплименти към всеки гост. Универсален комфорт за всички основни нужди по време на кратък или по-дълъг престой.

Предлаганите помещения в категория „Стандарт” са единични или двойни, със спалня или две единични легла. Те са позиционирани на средните етажи, без балкон, но с отлично слънчево изложение и приятна градска панорама. 
В стаята са обособени кътове за релакс и работа, както и достатъчно пространство за свобода на движенията. Дизайнерската концепция е съобразена с нуждата от емоционален уют и креативен заряд. Деликатна декорация, изчистени форми и меки цветове създават топлина, сигурност и спокойствие. Естествените материали в обзавеждането и интериорния текстил са в хармония със ‘зелената’ политика на хотелския мениджмънт.
Централна климатизация с локално регулиране на температурата във всяка стая осигурява комфорт през различните сезони.
Банята предлага всички условия, отговарящи на четиризвездния стандарт.
На разположение са: телефон, телевизия, безплатен интернет с висока скорост, мини бар.
Допълнителни услуги: рум сервиз,  пране и химическо чистене, открит паркинг, rent-a-car, wellness център, фризьорско студио, спортни зали. В цената на нощувката са включени закуска и ползване на закрит басейн или фитнес.
Информация относно свободни места, начини на плащане , цени, намаления, промоционални пакети и други условия за настаняване, може да намерите тук.