Джуниър апартамент

Галерия снимки

Предишна
Следваща
Климатик
Фризьор
Лоби бар
Фитнес
Басейн
Rent-a-car

Джуниър апартамент

За кого?

Когато пътувате сам или в двойка, търсите уюта на дома и се нуждаете от удобства за работа в движение, един добър избор са апартаментите джуниър. Те предлагат простор, многофункционално разпределение на помещенията, дискретна обстановка със стилни комплименти в обслужването. Подходящи са за по-дълъг престой.

Апартаментът джуниър се състои от спално помещение с двойно легло, в непосредствена близост е обособено самостоятелно гардеробно помещение, кът с ниска мебел, телевизионен модул с кабелна телевизия и минибар. Организирано е и неформално работно място с телефон и безплатен интернет.
На разположение е напълно оборудван мини кухненски бокс с възможност за закупуване на продукти от първа необходимост.
Банята предлага всички удобства, характерни за категорията на хотела.
Климатизацията е централна с локално управление на температурата във всяка стая.
Всеки гост ползва безплатно закрит басейн или фитнес. Закуската е включена в цената на нощувката.
Fake Rolex Watches

Къде?

Този тип апартаменти са разпределени по средните етажи, в близост до бизнес, търговските и развлекателните зони. Тяхната позиция осигурява пълноценна тишина, на разстояние от градския шум.

Допълнителни услуги: рум сервиз, пране и химическо чистене, фризьорско студио, спортни зали, открит паркинг, rent-a-car и др.
Информация относно свободни места, цени, намаления, промоционални пакети и други условия за резервация може да намерите тук.