Двуспален апартамент

Галерия снимки

Предишна
Следваща
Климатик
Фризьор
Лоби бар
Фитнес
Басейн
Rent-a-car

Двуспален апартамент

За кого?

В динамичното ежедневие с оскъдно свободно време, все по-често бизнес пътуванията се съчетават със семейни развлечения. ВИТОША Парк Хотел осигурява специална грижа с множество подходящи услуги и удобства за семейни хора, пътуващи с деца. Едно от най-предпочитаните предложения за настаняване на такъв тип гости са големите апартаменти. Те са просторни, многофункционални и с индивидуални акценти в обслужването.

Какво?

Две еднакво уютни спални, в чиято концепция е залегнал стремеж да бъде осигурено достатъчно място за движение, дневен релакс, неформални зони за работа и освежаване.

Стилна дневна стая с обособени трапезария и кът с ниска мебел. Голям диван, телевизионен модул с кабелна телевизия, мини бар.
Съобразено с капацитета на помещенията, апартаментът разполага с отделна тоалетна и отделна баня, в която има голяма вана.
Удобно предимство е оборудвания кухненски бокс.
На разположение са телефон и високоскоростен интернет, а при допълнителна нужда, в бизнес центъра на хотела се предлага пълен набор от услуги за делова дейност.
Помещенията са с централен климатик и парно отопление, към които са монтирани локални термурегулатори.
Закуската е включена в цената на нощувката. Като допълнителни услуги са достъпни румсервиз и закупуване на стоки от първа необходимост.
Безплатно за гостите е ползването на басейн или фитнес, както и други удобства, при наличие на карта за посещение на wellness центъра и спортните бази.

Къде?

Всички големи апартаменти предлагат  красив градски изглед, но далеч от уличния шум. Те се намират на средните етажи с удобен достъп до всички хотелски услуги.

Допълнителни опции:
 пране и химическо чистене, магазини за алкохол, кафе, цигари, спортни стоки и сувенири, фризьорско студио, спортни зали, открит паркинг, rent-a-car и др.

Информация относно свободни места, цени, намаления, промоционални пакети и други условия за резервация може да намерите тук.