[tp widget="flags/tpw_flags_css.php"]

ВИП Зала

Концепция

Едно от нещата, които успешно демонстрират имиджа на ВИТОША Парк Хотел като елитен бизнес и конферентен център, е неговата специална VIP конферентна зала. Интериорът, оборудването и обслужването не само поддържат четиризвездната категория на хотела, но и предлагат нов стандарт в този сегмент.
Помещението е предназначено за прояви от високо равнище в камерен формат – делови срещи, семинари, презентации, интервюта.

vip-zala1

15 кожени кресла тип „Президент”, аранжирани около голяма маса от масивно дърво и стъкло, са разположени в средата на залата.
Работната зона е приятно осветена от естествена слънчева светлина, с осигурено допълнително изкуствено осветление. Ненатоварващи декоративни светлини фиксират зоната за напитки и кът с офис техника.

Оборудване

Самостоятелност и завършеност на цялата гама от необходими средства и услуги за една пълноценна и дискретна делова дейност.

  • Мобилни комуникации: телефон, факс, интернет
  • Офис техника: копирен апарат, скенер 
  • Презентационна техника: LCD телевизор, прожекционен екран
  • Мини бар: кафе машина и хладилник с освежаващи напитки
  • Индивидуална климатична инсталация
vip-zala2

Допълнителни услуги

  • Персонален конферентен асистент
  • Наем на конферентна техника
  • Техническа поддръжка на събития от квалифициран специалист.

В конферентния център се намира и orologi replica italia специализиран бар с отлични условия за кафе-паузи, коктейли, работни обеди. Обособени са и 6 къта с мека мебел за почивка на гостите. А най-атрактивна е откритата зона на вътрешната градина с много зеленина и водни акценти.

Условия

Като част от своята генерална политика за подобряване качеството на услугите и осигуряване на специална грижа за клиента, ВИТОША Парк Хотел има разработени различни промоционални пакети и специални предложения за постоянни и корпоративни клиенти. За повече информация, бихте могли да използвате формата за запитвания.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!