ВИП студио

Галерия снимки

Климатик
Фризьор
Лоби бар
Фитнес
Басейн
Rent-a-car

ВИП студио

Цена за нощ
от 205,36 лв.

Концепция

Това е специалният комплимент на ВИТОША Парк Хотел към бизнес клиентите, които търсят максимално висок стандарт в компактна форма. Организацията на пространството осигурява всички удобства за деловия човек и гарантира неговото спокойствие и свобода на движенията.

Изложение

VIP категорията на студиата им отрежда най-доброто изложение на последен етаж, където се открива пълна панорама над града. На просторната открита тераса има обособен кът за релакс с елегантна екстериорна мебел. Големите прозорци позволяват постоянна връзка с красивата гледка и от самото студио.


Акценти в категорията

Интериорът носи заряда на кралската комбинация от цветове – черно и червено. Изисканият тъмен нюанс на венге, в който са решени мебелите и пода от паркет, влиза в елегантен диалог с червеното. Луксозният текстил поставя стилен акцент върху зоната за сън.

Специално внимание е отделено в избора на легла и матраци, подходящи за хора с динамично ежедневие.
Модерната визия е и с оптимално функционално разпределение: голяма спалня с гардероб, кът за почивка и освежаване с 2 фотьойла, отделен кухненски минибокс, луксозна баня.
На разположение са: LCD телевизор с цифрова кабелна телевизия, минибар, безжичен интернет достъп, телефон, индивидуален климатик и парно отопление.
Закуската е включена в цената на нощувката. Като допълнителни услуги са достъпни румсервиз и закупуване на стоки от първа необходимост.
Безплатно за гостите е ползването на басейн или фитнес, както и други удобства, при наличие на карта за посещение на wellness центъра и спортните бази.

Допълнителни опции: 
пране и химическо чистене, фризьорско студио, спортни зали, открит паркинг, rent-a-car и др.
Информация относно свободни места, цени, намаления, промоционални пакети и други условия за настаняване може да намерите тук.