Ресторант Тоскана

Концепция

Запалени пътешественици казват, че италианската Тоскана е рай за кулинарите. В това слънчево място вкус и цвят са превърнати в култ и всички сетива изпитват истинска наслада. Легендарният имидж на Тоскана е вдъхновение и цел за един креативен екип от специалисти, които пренасят средиземноморските вълшебства в София.

_MG_0298-2

За ресторанта

Ресторант ТОСКАНА е основният и най-голям ресторант в ВИТОША Парк Хотел. Той е напълно съобразен с общия капацитет, категорията и профила на хотела, с видовете събития и тържества, застъпени в портфолито на услугите, но притежава собствена визия, кухня и специализиран екип, които му придават самостоятелна стойност.

Стилът на интериора е хармоничен диалог между аристократична атмосфера и модерен дух. Кралските цветове напомнят за изискания и дискретен свят на успелите хора през всяка епоха. А изчистеният дизайн в обзавеждането и декорацията внасят спокойствието, към което се стреми съвременният делови човек.
Престоят тук, под акомпанимента на тиха музика, обещава светли емоции и ярки спомени.
Организацията на пространството позволява мобилност и атрактивно преобразяване за всякакъв вид делови и неформални събития и  тържества. Екип от професионалисти се грижи за уникалната атмосфера по различни поводи, отделяйки специално внимание на всеки детайл – от декорацията и менюто до тематичните развлекателни програми.

_MG_0307-2

Кухня

В изпълнение на генералната политика на хотела, заведението предлага само здравословна храна. През всеки сезон се прави първокласна селекция на водещите продукти и те присъстват в прецизно подбрани комбинации.
Заслужено внимание в менюто е отделено на достойнствата на българската и средиземноморската кухни.
Изпълняват се индивидуални и тематични менюта, организират се дегустации.

В ресторант ТОСКАНА се сервира закуската за гостите на хотела.

Капацитет

Ресторантът предлага 140 седящи места.

Събития

Екипът е специализиран в цялостната организация на сватби, семейни празници, фирмени партита, коктейли и други тематични събития, които се нуждаят от изискана атмосфера и първокласна кухня.
Услугите се предлагат за малки и големи групи с гъвкави условия, според нуждите на клиента. Допълнителна информация относно цени, промоционални пакети и резервации, може да намерите