Малка конферентна зала

Концепция

ВИТОША Парк Хотел разполага с 5 малки учебни зали, проектирани за провеждане на събития с формат до 30 седящи места, като например фирмени обучения, работни срещи, презентации, интервюта, work shop.

Помещенията се отличават с индивидуална визия, съобразена с техническите и емоционални нужди в процеса на обучение. За по-добри резултати в комуникацията и възприятието интериорът е решен в спокойните тонове на светло дърво и декоративни елементи с креативен заряд.
Осветлението като важен елемент от работния процес е прецизирано така, че да се осигури достатъчно естествена светлина, възможност за затъмнение и ненатоварващо изкуствено осветяване с локално регулиране.
Архитектурата и мебелировката позволяват многофункционално разпределение на персоналните работни позиции, като основните форми са тип „класна стая”, заседателна зала, П- и Г-образно подреждане.

malka-zala1

Местоположение

Атрактивен изглед към откритата вътрешна градина.

В унисон с цялата политика на хотела за максимално удобство, пълноценна и приятна делова дейност, на същото място са позиционирани два стратегически обекта: Бизнес центъра и Конферентния бар. Така клиентът има бърз достъп до всички бизнес услуги и възможност за ползване на кетъринг.
В непосредствена близост има открита зона за пушачи. 

Базово оборудване

Цялото обзавеждане и оборудване в конферентния център на ВИТОША Парк Хотел е произведено от престижни европейски и световни марки, наложили се на пазара с модерни решения и висококачествени екоматериали.
Предвид основното предназначение на учебните зали, те са подсигурени със самостоятелни работни места – комплект от бюро с мобилен плот и мек стол.
На разположение са още прожекционен екран и професионално озвучаване.


При предварителна заявка може да бъде наета следната конферентна техника:

  • Дискусионни и безжични микрофони
  • Кабини за симултанен превод
  • Аудио и видео записи
  • Мултимедийна презентационна техника
  • Флипчарт
  • Техническа поддръжка

За комфорта на присъстващите се поддържа постоянна климатизация според температурните промени.   

Конферентен център

На територията на конферентния център се предлагат всички необходими средства и услуги за всякакъв тип делови мероприятия:

  • Личен конферентен асистент за планирането, координацията и реализацията на Вашето събитие
  • Високоскоростен интернет достъп
  • Бизнес център с компютърни услуги като черно-бял и цветен печат, копирни услуги, скенер, факс, ламиниране, персонален компютър с интернет достъп и др.

Условия

5 учебни зали с капацитет до 30 човека театър / 20 човека класна стая / 15 човека П-образно.
Размер на залите 7 м х 7 м.
 

Вие имате избор между отделните конферентни услуги, комбинация от няколко или специални конферентни пакети на промоционални цени. Поинтересувайте се от индивидуалните предложения за постоянни и корпоративни клиенти. За повече информация, бихте могли да използвате формата за запитвания.