Fitness

Галерия снимки

Fitness

Фитнес залата на ВИТОША Парк Хотел е изпълнена по професионален проект, който успешно съчетава специфичната атмосфера на хотела с изискванията за безопасност и удобство по време на активна физическа дейност.

Нашето внимание е насочено към важни детайли като:

Позицията на залата. Във фоайето, в удобно съседство със заведенията за освежителни напитки, останалите обекти от wellness центъра, спортния магазин.
Организация на пространството. Подредбата на кътовете за различните видове тренировки (силова, кардио и пр.) следва идеята за функционална последователност и удобен достъп. Осигурено е достатъчно пространство между уредите за комфорт на движенията и лична свобода. Прецизиран избор на позицията за всеки уред, така че трениращият да има приятна гледка.
За тонус и приятна атмосфера звучи лека музика и има възможност за ползване на LCD телевизор.
Осветлението. Разположено според зоните за тренировка, с възможност за регулиране степента на осветеност.
Климатизация и отопление. Постоянна проветривост и отопление според сезона.
Безопасни и хигиенични материали. Специално внимание е отделено на подовата настилка. Тя е допълнително укрепена за издръжливост при удар и интензивни движения, за минимален шум при по-силни натоварвания, защитена срещу подхлъзвания и лесна за поддържане.
Помещението е решено в материали, които не задържат прах и осигуряват здравословен климат за продължителен период.
Уредите. Залата предлага професионално фитнес оборудване от престижната световна марка Panatta X-pression. Естетичен и ергономичен дизайн, който дарява с комфорт окото и всяка част на тялото. Уредите гарантират безопасност и качествено изпълнение на упражненията.
Услугите. Професионални фитнес инструктори. Изработване на индивидуални програми за тренировки и/или хранителни режими. Възможност за комбиниране с парна баня, сауна, басейн, в различни ценови и времеви пакети.

Мениджмънтът на ВИТОША Парк Хотел следи стриктно за постоянното качество на горепосочените фактори, а работата на специализирания екип в това звено създава идеална микросреда не просто за спорт, но и за успешно продължение на Вашите бизнес контакти

Ценова листа фитнес.   За информация и резервации тел. 02/816 87 77 или e-mail.

Ценова листа фитнес на английски език.