E-fit treatments and training

Галерия снимки

E-fit treatments and training

Е-фит EMS тренировки и занимания ( Електрофитнес)

Най-иновативната и високотехнологичната  мода в тренировките за подобряване на мускулния тонус  и редуциране на излишните подкожни мазнини: 2х20 минути седмично с  Е-фит EMS тренировки.

Подробна информация

Възможно ли е да постигнеш и поддържаш хармонично тяло с 2 тренировки от по 20 минути седмично? С Е-фит ЕМС тренировките категорично „да“! Високотехнологичната тренировка едновременно стимулира 90% от мускулите по цялото тяло. Интензивността на импулсите е поставена за всяка мускулна група по отделно, в зависимост от състоянието й.

Освен ефективност, Е-фит ти предлага широк избор от програми: изгаряне на мазнини; оформяне на фигурата; стягане; антицелулитна програма; възстановяване след бременност; фитнес; оформяне на мускулите; бодибилдинг; облекчаване на болки в гърба и кръста; мускулна релаксация.

При 20-минута занимание  Е-fit , работите с дъпълнителен фокус върху 3 проблемни области, при 25-минутна – с дъпълнителен фокус върху 4/5 проблемни области. Препоръчва се почивка от 2-3 дни между два занимания с цел възстановяване на мускулите.

За кого е тази програма?

За всеки, независимо от пол, възраст, физическа подготовка, и на всеки който :

– би искал да се движи, но няма свободно време – дори за 1,5-2 часа за спортуване; иска да стегне и оформи тялото си; страда от наднормено тегло; майка, която иска да възвърне формата си след раждане;  е спортист и желае да повиши резултатите си ;  бори се с целулит; страда от болки в гърба в следствие от неправилна стойка; иска да стегне отпуснатите си мускули; страда от ставни проблеми;   травма пречи на движенията, изискващи натоварване

20-минутна занимание се равнява на 2 часа тренировка във фитнес! Получавате – едновременно стимулиране на 90% от мускулите по цялото тяло – 36 000 мускулни съкращения в рамките на 20-минути. Изпробвате Е-фит – наградена „Фитнес на годината 2014“и „Фитнес на годината 2015“в категория иновация във фитнеса!

В цената са включени личен инструктор и тренировъчни дрехи/трико!

Можете да запишете час на тел: 0878 712701  

Цена процедури Е-фит