Събития

Знаем отлично за какво мечтаят всички бъдещи младоженци – за безупречно сватбено тържество, за индивидуално отношение, за перфектно начало на общия им път като семейство… Точно това ще ви предложим в Парк Хотел Витоша.

Ще планираме всичко от А до Я за вашата сватба. Ще изготвим детайлен план и програма, като се съобразим с вашия бюджет и желания. Така по време на Големия ден ще се чувствате спокойни и уверени. Всичко ще бъде така, както винаги сте си го представяли.

Със своите 120 места, ресторант Тоскана е най-големият ресторант в хотела. В непосредствена близост до него е ресторант Пиемонте, което разширява възможностите за посрещане на вашите най-близки. Ако планирате сватба в компанията на до 160 приятели и роднини, се свържете с нас за допълнителна информация.

Специално за вашия сватбен ден може да предложим ястия от средиземноморската и българската традиционна кухня. За да се уверите в качеството на храната, ви даваме възможност за предварителна безплатна дегустация на избраното сватбено меню.

Предлагаме и комфортно настаняване за вашите близки след края на сватбеното тържество на преференциални цени.

Може да съдействаме с организиране на озвучаване на вашето събитие с DJ, музиканти и танцови състави.

СПЕЦИАЛНИ КОМПЛИМЕНТИ

За младоженците

ДОПЪЛНИТЕЛНИ

Услуги

Масажи в София - релакс зона към Парк Хотел Витоша

Семейни тържества и

Фирмени мероприятия

Свържете се с нас, ако искате да организирате семеен празник, фирмен банкет или коктейл.
Екипът ни ще изготви оферта, отговаряща на вашите изисквания, и ще се съобрази с всеки детайл.

marketing@vitoshaparkhotel.com

+359 887 331 123

fbmanager@vitoshaparkhotel.com